-Realiatea? Eşti un om frumos!

Azi scriu din nou…De data aceasta însă, aş vrea să ies în centrul oraşului şi să strig cât de tare pot: ,,Adevărul!” Care? ,,Acel Adevăr care există, acela pe care noi, oamenii, nu l-am omorât încă…”.

Am multe nedumeriri…Unul din multele lucruri care mă frământă este acesta: De ce noi, oamenii, ne fixăm anumite tipare pentru frumusețe? Până la urmă, frumusețea nu e creată de Dumnezeu? E adevărat: Toți o percep diferit, pentru că frumusețea se află în ochii privitorului, dar, dacă tot o percepem diferit, înseamnă că şi sensul cuvântului ,,frumos” pentru noi este diferit…
Aşadar: Suntem frumoşi? Daaa! Bineînțeles!
Omule! Uită-te cu băgare de seamă în oglindă şi spune-mi ce vezi! Nu-i aşa că eşti perfect exact aşa cum te-a creat El? Eşti o minunăție! Dacă nu ar fi fost aşa, ți-aş fi spus!
Dragul meu, nu cred că are vreo importanță faptul că ai ochii diferiți, gura strâmbă, urechile mari şi nasul nu ştiu cum! Nu contează ! Eşti frumos exact aşa cum eşti! Eşti frumos chiar dacă ai depăşit 100 de kg sau chiar dacă de abia ai atins 40 de kg. Eşti frumos chiar dacă eşti aşa înalt încât poți ajunge la stele sau chiar dacă de abia te zăreşti prin mulțime. Eşti frumos, pentru că, în primul rând, eşti creat de Dumnezeu.
Nu mai asculta ceea ce îți spune lumea, nu te mai uita la „staruri” sau „modele”, pentru că nici ele nu sunt perfecte, ci sunt tot ființe umane. Unii dintre ei suferă şi încă mult, numai că nu sub privirile noastre…

Nu ne putem schimba prea mult fizicul sau..Stai! Putem, dar cu o grămadă de bani şi cu riscul de a ne îmbolnăvi iremediabil!
Ştii ceva? Totul în viață trece şi nici chiar frumusețea nu are regim special. Tu eşti frumos prin faptul că aparții lui Dumnezeu! Eşti frumos, fiindcă eşti fiu de Împărat, iar prinții sunt, în general, cei mai frumoşi oameni! Nobilimea lor se poate observa cu uşurință numai privind la comportamentul distins, la vorba dreasă cu sare şi chiar şi la privirea caldă şi prietenoasă!
Ei țin capul sus ! Şi la fel ar trebui să facem si noi, pentru că asta erealitatea! Suntem fiii Regelui! Suntem cu totul deosebiți! Cu toții avem calități! Trebui să recunoaştem că şi prietenii sau cunoscuții noştri au abilități speciale şi diferite față de noi, semănate de Dumnezeu în ei! Şi suntem toți ca ingredientele unei prăjituri…Dacă nu le pui pe toate, dai greş!
Deci, dragul meu învingător, oriunde ai fi, oricine ai fi, orice ai face şi oricâți ani ai avea, uită-te în oglindă şi lasă-ți „complexele” să dispară! De fapt, dă-le afară din inima ta şi lasă-l pe Isus să ocupe totul acolo!
Apropo, era să uit: Cel mai rapid şi eficient mod de înfrumusețare este Rugăciunea!
Te rog, nu îi mai lăsa pe alții să îți impună stadardele lor. Revino la realitate ! Ai nevoie să auzi asta!
Revino la realitate ! Care Realitate? Aceea că eşti frumos! Şi eşti frumos, pentru că Îl cunosți pe Cel ce te-a creat! El a considerat că tu eşti perfect exact aşa cum eşti şi, de aceea, te-ai născut aşa. În afară de asta: Nu uita că frumusețea vine din interiorul omului!

Trăind în lumea din ziua de azi, mi-am dat seama că tot mai mulți oameni sunt robiți, orbiți şi lăsați să meargă spre prăpastie din cauza „standardelor”…

Dar, dacă un om ar fi frumos şi s-ar comporta ca un animal cu cei din jurul lui, la ce i-ar folosi frumusețea pe care o are?
Şi, dacă tot priveşți în oglindă şi vezi cât de frumos eşti, începe să dăruieşti zâmbete oamenilor din jurul tău! Ai motive de a zâmbi! În caz că nu ai (sau crezi că nu ai), îți dau eu unul cu maplăcere! Unul singur e suficient: Isus te iubeşte şi nu oricum: Necondiționat!Screenshot_2016-04-25-22-56-41-1

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s