E viața mea! Fac ce vreau cu ea!

screenshot_2016-12-04-00-30-10-1În ultima vreme am auzit această expresie foarte des, cu siguranță că nu este intocmai adevărată.

Dar hai să o luăm cu începutul, dragă prietene  să îmi fie cu iertare următoarea întrebare ;Dar tu ai ales să vi pe lume? tu ți-ai ales culorea ochilor, familia? țara?

Oare?

Deci viață noastră e mai mult împrumutată, pentru ca nu noi am ales   să ne naştem dar toțuşi trăim. Noi putem să schimbăm ceva la această viață pe care o avem.

Eu sincer, cred că viața e doar o şansă si nu de la expresia „O sănsă ca asta apare o dată in viață” ci de la ” O viață ca asta este o şansă”

Şansa să ne schimbăm , să ne întoarcem de la greşitele căi pe care am pornit, să ne oprim din a crede că suntem „popor creştin” în frunte la avorturi. Să ne oprim din a crede in „Catedrala mântuiri neamului”

Îmi cer scuze dacă se simnte cineva ofensat, dar prefer să spun adevărul şi să fiu înjurată decât să zâmbesc mințind si tu să ajungi in iad ,crezând că e viața ta şi faci ce vrei cu ea! crezând că mântuirea se face la grămadă .

Nu îti dai seama? dar opreşte-te puțin si gândeşte-te …cum de poți să alegi doar câteva alegeri esențiale în viață şi totuşi o poți da in bară? Viața pe care o ai nu este pentru pământ sau pentru vila pe care o vei face sau maşina pe care o ai sau afacerea la care te-ai gândit . La cea mai mică  calomie,totul se poate nărui. Dacă tot e viața ta si facice vrei cu ea, nu ar fi mai bine să faci ce trebuie ?

Ia o alegere care să îți salveze sufletul, una care să îți salveze căsnicia, si una care chiar să îți dea viață nemuritoare.

Doar crezând în catedrala mântuiri la grămadă, nu vei putea fi mântuit .

Mântuirea o dă doar Isus.

Dacă iți  dai seama că viața trece atât de repede si noi chiar nu putem să o oprim . ştim că avem în fiecare zi alegeri de făcut şi totusi câte din ele sunt bune? suntem în prag de sărbătoare, toți aleargă după oferte şi după ocazi pentru că de Crăciun lumea se distrează. O, şi incă cum nu intru acum în acest subiect.

Dacă tot ai ajuns până aici cu cititul şi nu şti sigur ce faci cu viața pe care ai primit-o . Nu mai bine o pui în mâna lui Dumnezeu ?

De ceva vreme am invățat că nu timpul pe care l-am trăit pe pământ e important ci felul in care am trăit.

Poți sa fi trăit 40 de ani şi să fi trăit frumos.

Nu putem alege când să murim dar putem alege ca, ceea ce mai avem până la capătul de linie să o facem  cu folos.

Spunea cineva ” SĂ TRĂIM PE PĂMÂNT MAI APROAPE DE CER”

Aproape că uitam! mulțumesc învingătorilor ! Pentru toată susținerea voastră 😊☺😉

2 gânduri despre „E viața mea! Fac ce vreau cu ea!

Lasă un comentariu