Dragă tată,

Scrisoare către Dumnezeu 

Tată, îți scriu în speranța că tu căndva îmi vei răspunde.

A trecut mult timp de când noi nu am mai vorbit, da ştiu că este greşit! Tu îmi ceri doar timp ca să povestim şi eu sunt prinsă cu telefonul, şi cu  altele pământeşti  şi îmi pare rău tată! Chiar imi pare ! Ştiu că adeseori te întristez, poate te îndepărtez in timp ce tu nu vrei decât să stai de vorbă cu oițele tale, cu mine!

Vreau să îti multumesc pentru iubirea cu care mă inconjori tot timpul, ştiu că numai Tu îmi porti paşi de când mă pun în pat şi până mă trezesc şi decând mă trezesc şi până adorm din nou, si pentru somnul liniştit.

Tată, legat de intrebările care mi le pun, şi cel mai des simnt cum imi este mistuit sufletul ,cea mai adresata e ” Dacă ți-am adus vre-o dată zâmbetul pe buze sau te-am întristat mereu? „Care e părerea Ta? Pentru că prea mult imi pasă in ultima vreme de ceea ce zic oameni şi uit defapt că cea mai importantă parere e a ta..Tu şti cel mai bine viața mea, ei doar o văd din afară.

Doamne poate că nu o să poți să imi răspunzi. Cu siguranță eşti ocupat cu salvările oamenilor care habar nu au că existi! Si cu datul şanselor să auda că Tu, in ciuda a tot ce au facut rău îi ierți, pentru ca din tine vine iubirea şi tu eşti izvorul de iubire.

Şi nu aş fi supărat dacă nu ai face-o !  Eu învăț de la tine, cel mai bun! Si ştiu că nu ai cum să greşesti,iar eu ca ucenic mai am multe de invățat .

Nu in ultimul rând îți mulțumesc!

Pentru cum ai creat pământul şi pe mine.Multumesc! De țara in care stau , de pace, de familia pe care o am, de prieteni, cunoscuți,rude, oraş, mâncare haine, şi că ai ales să îmi ieşi in cale,de toată iubirea ta.

Eşti un Dumnezeu grozav!

Defapt eşti cel mai grozav Dumnezeu! Şi iți multumesc că din nimic mai făcut,imi dai şansa de a te cunoaşte pe tine, tu, cel care ai proiectat şi construit tot ce este frumos şi bun in lumea aceasta .

Oricât de mult imi doresc sa fiu mai mult in cer decât pe pământ,ştiu că tu ai un plan şi până îl decopăr o să dureze…

Dar cred cu tărie că această scrisoare va ajunge la tine,Tată!  Aştept răspunsul tău. Şi până atunci, ne vom întâlni pe genunchi pentru că prea dor imi este de tine! Şi prea incărcat imi este sufletul .

 

A ta oiță,

Cu drag Tată! IMG-20150813-WA0038Pe data viitoare.

 

 

Lasă un comentariu